Ny garderobe til høsten?

-Ja, det har nok mannen min! Han simpelthen elsket denne fasongen, og jeg liker godt at det ikke er knapper helt ned. De blir nemlig aldri kneppet opp under vask, og er noe herk å stryke!

Jeg har vært på sykafe på Quilteloftet på Brokelandsheia! For ett fantastisk sted! De har åpen sykafe hver tirsdag, og det er bare å stille opp med symaskin eller håndsøm. Jeg har jo ferie, så tirsdagene har jeg booket inn der!

Så, nå på første oppmøtet mitt sydde jeg denne. Samme mønster som på forrige, men i tillegg til å skrå skuldersømmen litt, er denne og flyttet 1,5 cm frem for topp-punktet for innsettingen av ermet. Og nå er denne modellen helt optimal!

Jeg laget den også litt lenger bak enn foran – må variere litt.

Stoffet er ett nydelig, vevet bomullsstoff fra Quilteloftet.

Og hvis du lurer – sykafe er kjempekoselig og er du i området så anbefaler jeg det på det sterkeste!

For å lage mønster på denne, finner du min beskrivelse her.

Og ett lite ps – mannen flytter jo inn i klærene med en gang han får dem, her har jeg måttet vaske og stryke skjorten før det ble tatt bilde da den allerede var skitten da jeg skulle ta bilde 🙂 Veldig hyggelig at han er så ivrig, men jeg ser jeg har vært litt dårlig på strykingen.

 

Share