Noen gaver kommer fra hjertet

 

 

Jeg er veldig heldig! Jeg har en venninne som kom på besøk med myk pakke. Jeg elsker myke pakker, og ikke minst, hun hadde HØRT på meg. Ofte forteller man historier uten egentlig at det blir lyttet. Så da jeg fortalte om mannen som var imot bomullskluter for han tror de legger igjen så mye vann på benken, hadde hun hørt meg, og tenkt at her kunne hun både glede meg med fin pakke og motbevise mannens ideer slik at det kan bli skikkelige kluter på oss også.

Så – to supre kluter fikk jeg sammen med matchende kost, og blomsten på innpakkingen er en hårspenne, den har sittet i håret mitt siden jeg fikk den!

Og – det er beste klutene jeg har brukt – og ikke minst – mannen er enig! Så nå må jeg kjøpe inn bomullsgarn!!

Tusen takk, kjære, søte deg!

Ja – og jeg elsker hjemmelagede pakker! Alle tror at fordi jeg lager så mye selv så er jeg ikke glad for slikt, men nettopp derfor vet jeg jo at det ligger mye arbeid og omtanke i gaven.

 

 

Share