Jubileum og give-away!

Om to dager har jeg sydd i ett år! Og det feirer jeg med en give-away. Fordi jeg selv ikke liker de give-away som krever masse linking og liker og mere til, er dette veldig enkelt. Skriv en liten hilsen i kommentarfeltet og du er med! Du må sette inn mailadressen din, men den er det bare jeg som ser. IKKE skriv mailadressen din i kommentarfeltet, men der hvor det står e-mail. Trekning på søndag og premiesending på mandag!

Premiene? 3 stykker, hjemmesydd, selvsagt, ett nett, en skopose og ett etui til å ha kleenex i vesken!

Korreksjon: Nå er det så mange kommentarer at det blir 2 skoposer! Og ved enda flere kommentarer, får jeg bare legge til flere premier 🙂

Men, for å oppsummere da, jeg var skikkelig nybegynner da jeg kjøpte meg overlock i fjor, og for å “forsvare” kjøpet mitt bestemte jeg meg for å se hvor lenge jeg kunne gå uten å kjøpe klær. Undertøy unntatt. Og nå, ett år etter har jeg enda ikke kjøpt klær. Til og med regnfrakken min har jeg sydd nå.

Som sagt, jeg var HELT nybegynner, og startet med de enkleste mønstrene hos Stoff og stil. Det første var vel egentlig denne grå ponchoen, som jeg har brukt MASSE! Sydde også til mor og svigermor til jul, men er ikke sikker på om de ble like mye brukt 🙂

Så har jeg avansert – litt etter litt etter litt. Nå lager jeg til og med mønster selv, og alle klærne jeg har sydd til mannen har jeg laget eget mønster til.

Var det vanskelig? Nei, ikke egentlig. Men nå har jeg tatt det VELDIG gradvis.

Og hva skal jeg gjøre det neste året? Fortsette å sy, selvsagt, og ikke minst, se hvor lenge jeg kan holde på…uten å kjøpe stoff, for av en eller annen merkelig grunn har det faktisk hopet seg opp med stoff siste året….

Her ser du noe av det jeg har sydd siste året! Må si at når jeg ser det slik, blir jeg litt imponert selv 🙂 Du kan klikke på bildene for å få de større!

Ikke minst – tusen takk til alle som er innom bloggen min fra tid til annen! Det setter jeg stor pris på!

Share