Vinterkos

Sammen med Elisabet har jeg mønstersiden Amica patterns. Der har vi fokusert på å lage godt beskrevete mønstre som er lette å følge, men ikke minst – når en har kjøpt mønster hos oss står en fritt til å lage så mange en vil og selge så mye en lyster. Ikke så mange kopier av mønstrene selvsagt, men så mange produkter etter mønsteret, hehe.

Jeg har laget mønster på “Vinterkos“. Det er trekk til kopper. Jeg laget det primært for jeg skulle både på julemesse og ikke minst ha noen smågaver å gi vekk til venninner. Så jeg strikket en god del trekk (5-6 trekk pr 50 gram garnnøste!), kjøpte billige men fine kopper og hadde oppi en Freia kakao, slik at gavepakken ble egentlig et helt friminutt.

Disse solgte jeg for 150 kroner, og for å si det sånn – det er jammen ikke mange venninner som får av disse. Men – heligvis, de er jo så raske å lage at på en kveld strikker jeg nok en 5 til.

Dette var mitt første julemarked og det var jo så gøy for jeg solgte rett og slett MENGDER! Det gikk varmt unna på såpene mine! Disse koppene solgte, og jeg hadde et helt stativ fult med barnekjoler. Det var gøy da jeg skulle hjem igjen for det var jammen ikke tidkrevende å pakke ned!

Og jeg tenker at jeg snart skal kjøpe gult garn, for slike vil jeg ha på hytten til påske!

 

Share