Linda Marvellous – nei – Marveng er det!

Men hjemme hos meg er det Linda Marvellous!

Er ikke denne vesten bare lekker??

Det er Merino Omslagsvest fra boken nevnt i forrige innlegg, To rett, en vrang. Designstrikk. av Linda Marvellous. Nei der gjorde jeg det igjen. Linda Marveng skal det være. Men jeg må si at vesten er helt marvellous!!! Utrolig gøy å strikke og fin på. (i all ærlighet og beskjedenhet).

Jeg kan ikke si annet en at det er gøy å ha strikket et plagg som ser ut som det kommer rett fra en designerbutikk. Et plagg som ingen spør “har du strikket det” fordi de ikke engang tenker tanken at det er hjemmelaget!

Så dere tåler et bilde til. Her har jeg også pyntet med en nål jeg er glad i. Men vesten holdes sammen av de fine knappene jeg viste i forrige innlegg.

Og hva gjør jeg nå? Jo – legger opp til nytt plagg fra samme bok!!

Tekniske detaljer:

400 gram Madeleine Tosh Sock -garn
Pinne 3,5 i stedet for 3
Strikket ryggstykket ca 5 cm lenger men det var unødvendig
Og for de på Ravelry er prosjektet mitt her.

Share