Du skal på kurs og lære HVA???

Den har jeg hørt noen ganger siste tiden. For jeg har vært på kurs i helgen og lært hullstrikking! De fleste mener dette er noe en ikke trenger å lære, for hull blir det uansett. Og noen mener jeg ikke trenger gå på kurs for jeg har laget mønter på et sjal som heter Havrefjellsjalet.

Men for å si det sånn. Det tok 10 minutter så sa jeg “AHA!!”. Og sånn fortsatte timene. Både lørdag og søndag.

Vi strikket prøvelapper. Hadde teori. Flere prøvelapper. Tredde perler. Strikket. Pratet. Og til slutt startet vi på egne prosjekter.

Jeg har såvidt begynt på det som heter Jacobean Square, et rimelig vrient mønster, spør du meg. Akkurat slik det må være når jeg er på kurs i hullstrikk.

Kurslærer var Linda Marveng og heldige er de som får mulighet å delta på hennes strikkekurs. Her hersker ingen tvil om at dette er godt gjennomkjørte kurs gjennom mange år! Akkurat passe forhold mellom strikking og teori.

 Gjett om jeg gleder meg til neste strikkekurs med henne! Hun kommer nemlig tilbake til Larvik for å holde kurs i montering og fargestrikking 20. ogg 21.april. JIPPI!!!

Share