Jeg er med i en ny sybok – lotteri!

For ganske lenge siden sendte jeg inn bidrag til en mønsterkonkurranse. Det skulle nemlig lages en ny bok med bidrag fra alle oss som på hobbybasis bruker mye tid og omsorg på å lage skikkelige mønstre og produkter.

Mønstre har jeg laget ganske lenge, og for snart ett år siden begynte jeg også å publisere disse sammen med min venninne Elisabet på nettsiden vår Amica Patterns. Vi har også facebooksiden til Amica Patterns her. Vi sender nemlig ikke ut nyhetsbrev, men med den nyopprettede facebooksiden er det lett å formidle, til de som vil, når vi har nyheter på mønsterfronten. Hele tanken vår bak dette er selvsagt at når du har kjøpt et mønster hos oss, så kan du lage så mange produkter du bare vil av dette mønsteret, og selge så mange du klarer. Mange av disse mønstrene brukte vi selv på julemesser i desember med god suksess, og det håper vi også du får!

Men tilbake til boken. Jeg sendte altså inn et bidrag som jeg bare syntes var HELT nødvendig! Noe alle trenger. Og samtidig med litt innlagt teknikk på å lage detaljer som kan være nyttig i mange tilfeller. Detaljene er forresten sydd i lekre stoffer fra Quilteloftet på Brokelandsheia. Jeg hørte jo ingenting fra forlaget. Og tenkte ikke mer over det før jeg fikk beskjed om at jeg var med!

Jeg kommer ikke til å røpe hva jeg har laget. (Bidragsyterne har blitt bedt om å holde det hemmelig til boken kommer). Men jeg kan si så mye at mens jeg trodde jeg fikk en side – så ser det faktisk ut til at jeg får ikke mindre enn 4 sider i denne boken!

Og så til utloddingen – jeg har nemlig fått lov av forlaget å lodde ut en bok. Denne blir sendt direkte fra forlaget til vinneren når boken er ferdig trykket.

Det ENESTE du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å legge igjen en liten kommentar under. Da legger du inn mailadressen din (den er usynlig for alle andre enn meg), pass på at den er skrevet riktig. Du trenger ikke like, linke, hoppe, danse eller synge. Dette blir helt rettferdig. 1 mulighet til hver og bare 1 kommentar pr “snute” 🙂

Boken trekker jeg 2. påskedag klokken 20 på kvelden.

Fra forlagets omtale av Handmade:

Et utvalg av Norges beste syoppskrifter!

Bli inspirert av kreativiteten og sygleden til bidragsyterne i denne boken. Oppskriftene er et resultat av en konkurranse som ble spredt via sosiale medier, og de 50 beste bidragene er samlet i Handmade. Her finner du oppskrifter på klær til voksne og barn, tilbehør, interiørprosjekter og utstyr til babyen. Boken passer like godt for deg som er helt ny i faget som for deg som har traktert symaskinen en stund.

 

Share