Teststrikking – og reklame i Familien!

Du store verden! Snakk om hyggelig overraskelse!! Fordi Familien har fått så mye mer spennende strikkemønstre siste halve året har jeg nettopp fått mitt første blad som abonnent. Og tror dere ikke – i mitt første blad i postkassen – er det nettopp reklame for bloggen min. Min blogg, ja 🙂 (forresten – lik gjerne Fiber and Art på facebook!)

Familien

Du store verden for en hyggelig overraskelse! Og Linda, som skriver dette, kjenner jeg jo! Jeg har vært på flere strikkekurs med henne (hun er helproff, og skal ha nytt kurs i Montering og fargestrikk i Larvik til høsten  – gå ikke glipp av dette!) og akkurat nå strikker jeg en nydelig genser for å teststrikke mønsteret for nettopp henne. Om ikke veldig lenge publiseres det i Familien.

Vi var på biltur til vakre Jæren forrige helg og jeg fikk strikket mer enn en hel del!

Summer Leaves 1

Garnet jeg bruker er nydelig bomullsgarn fra Hifa, som heter Luxor. Det er virkelig godt å strikke med. Mye bomullsgarn synes jeg “knirker” når jeg bruker det, men dette er som en drøm.

Summer Leaves 2

Mønsteret har en artig start hvor en lager en brettekant. Bare vent til det kommer i Familien, dette var virkelig en artig måte å få fin kant på!

Summer Leaves 3

Jeg satte i gang og strikket og strikket. Jeg brukte mindre pinner enn oppskriften sa, for jeg strikker litt løst (har jeg funnet ut med tiden). Så dette strikker jeg på pinne 2,5, og det er jammen ikke mye. Likevel har jeg nå, etter en uke, delt av til rygg og forstykke, felt til ermer og er nesten ferdig med ryggen.

Summer Leaves 4

Den lekre kilen i siden blir paneler som går opp på hver side av genseren.

På søndag er jeg invitert til å sitte å spinne på rokken min på arrangement på Tjølling. I fjor ble det jo avisoppslag og alt 🙂 I den forbindelse kommer jeg til å ha med en del av håndteinpakkene mine, og hvis du er interessert i håndtein og 20 gram ull (fin merino) til 150 kroner inkludert porto, så kan du faktisk kjøpe ved å klikke på denne kjøpeknappen. Da kan du betale med kort eller paypal, og det er helt trygt og sikkert. (Alle er solgt.)

 

En av mine mest besøkte sider er nettopp instruksjonene i å spinne på håndtein, og disse håndteinene pleier å forsvinne både på markeder og nett 🙂

Share