HotPot og utlodning av boken Handmade!

HotPot

Er ikke disse gryteklutene lekre? HotPot heter de, og mønsteret har jeg laget selv og har nettopp publisert det på Amica!

Men – til utlodningen: Forrige gang jeg hadde utlodning av boken “Handmade”, var det nøyaktig 100 som deltok! Det var så mange at jeg måtte legge til noen ekstrapremier, synes jeg!

Jeg har igjen fått en bok fra forlaget til utlodning. Hvis du lurer på hvorfor jeg får lodde ut, så er det fordi jeg har laget ett av mønstrene (4 sider) i boken. Mitt mønster er ett symaskintrekk, hvor en lærer å lage biser, stikninger, legg, lommer… ja i det hele får en prøvd seg på litt forskjellige teknikker.

handmade by me omslag

Du trenger hverken like eller dele eller noe som helst for å delta i lotteriet. Bare legge igjen en kommentar under her, for da får jeg sett mailadressen din (men det gjør ikke noen andre!)

Vel – om det er en liten ting jeg kunne bedt om så er det følgende: Sammen med Elisabet publiserer vi mønstrene våre på Amica Patterns. Det spesielle med disse mønstrene er at du fritt kan lage (strikke og sy) så mange du vil av hvert mønster og selge fritt på messer, Epla, til naboer og kolleger. Og vil du beholde selv det du har laget, så gjør du selvsagt det! Men, vi kunne uforpliktene trengt noen tips til hva dere hadde hatt lyst på mønster på. Det er rett og slett en liten meningsmåling. Så skriv gjerne i kommentaren din hva du kunne ønske var tilgjengelig av slike mønstre 🙂

Trekningen foretaes mandag kveld klokken 20! Så det er siste frist for å legge inn kommentar!

 

Share