Summer Leaves! Nydelig sommergenser ferdig!

I morges hadde jeg kommet så langt på denne lekre genseren jeg teststrikker for Linda Marveng:

Summer Leaves 7

Så, før resten av huset hadde stått opp, hadde jeg dampet lett og montert genseren – og klar til å starte ny dag!

Vi har vært på omvisning på Kaupang i dag. Det var ett av de eldste handelsstedene i Norge og var operativt på 800-tallet. Veldig interessant, og fint sted å knipse bilder av ny genser i bruk!

Summer Leaves 9

Vi har hatt MYE nedbør i går, så dammene dere ser er graver hvor det har vært gravlagt små båter som den døde lå i. Det er kanskje enda tydligere å se nå som det er vann i de, dere ser fasongen av båtformen godt.

Summer Leaves10

Genseren er enkel i sin form, og har helt nydelige ermer! Se på det bladmønsteret! Det var litt putlete å strikke for jeg klarte jo aldri å lære det helt utenatt, men det tok likevel ikke lang tid.

Summer Leaves 8

Jeg har forlenget genseren 3 cm, det er alt jeg har gjort av endringer! Nok en gang er jeg strålende fornøyd med et Marvent-design som passer perfekt. Og garnet, Luxor fra Hillesvåg, har vært et veldig deilig garn å strikke i! Og etter å ha brukt genseren en dag så kan jeg også si at det er veldig bra å ha på. All info på Ravelry

Den ikke fult så sjarmerende mysingen skyldes at jeg burde hatt solbriller på B)

Jeg er med på Tour de Fleece, og har i dag spunnet 50/50 merino og angora som jeg har blandet på kardebrettet mitt (mer om dette neste gang jeg blogger). Et lite bilde av den ene spolen må med, og så må jeg minne om blogglotteriet i mitt forrige innlegg!

tdf003

Share