Trekning av Handmade – og litt spinning!

Ved hjelp av Random.org har det blitt trukket en vinner av blogglotteriet mitt.

Vinneren er kommentar nummer 39, Hanne! Gratulerer så mye. Du får en mail av meg og boken sendes direkte fra forlaget! Håper du finner spennende prosjekter her!

tdf009

Bortsett fra strikking og utlodding av bøker er det for tiden kjent Tour de France. Og samtidig med dette, går det parallelt Tour de Fleece  – altså spinne-på-rokk tour. Der spinner vi hver dag i Touren – og har hviledager sammen med syklistene. Dette arrangeres via nettstedet Ravelry, og det er med ca 7000 spinnere – over hele verden!!

Jeg har spunnet på 3. dagen nå, og det er ikke alt som er like interessant å se. Men i dag er jeg ferdig med to spoler – som skal tvinnes til garn i morgen.

Her har jeg blandet angora (hvit, kanin) sammen med merino som jeg har farget selv. Jeg har egenhendig laget mitt eget kardebrett, noe som har blitt ganske populært i spinnekretser i det siste. Kardematte har jeg bestilt fra USA, og brettet i seg selv er laget av hobbyplate. Stikksagingen tok mannen seg av, men pussing, grunning, to strøk maling og motiv har jeg gjort selv.

tdf006

Slik ble baksiden med et motiv malt på, og forsiden, med kardematten ser slik ut:

tdf005

Ved hjelp av dette lager jeg tuller som jeg spinner:

tdf007

Og slik var ullen jeg begynte med:

tdf004

 

Share