Sommarfoggel på Vinterhand…

Hausen1

Bedre navn finner jeg ikke på denne blogposten!

Elisabet, som har bloggen Hausen Makeri, er en dreven syerske og mønstertegner. Hun har jobbet med skinndesign og kan virkelig kunsten med å optimalisere mønstre, både i forhold til stoff-forbruk og hvordan ting skal syes sammen.

Hun har i lang tid sydd noen supre votter, og spurt om vi skulle legge mønsteret ut på Amica. Jeg har holdt litt tilbake for  disse vottene synes jeg er for bra, og Elisabet selger mye av disse på julemesser og via bloggen. Så min mening var at dette mønsteret kunne hun beholde selv. Men som hun sa: Jeg er så lei av alle disse mønstrene med søm på tvers inni håndflaten og og tommelen!

Hausen2

Vottene er helt fantastiske og jeg må bare sy flere jeg også. Så  – ønsker du knall røde votter med sommerfugler – i ullfilt og foret med fleece? Jeg selger disse for 250 + 20 i porto.  De er solgt.

Hausen3

Men hvorfor ikke sy Hausenvotter selv? På Amica ligger nemlig mønsteret!

Share