Å bli bitt av basiller…

Å bli bitt av basiller er ingen spøk. Denne uken startet i lav posisjon bitt av basillene jeg ikke ville vite noe av. Men jeg håper dette er alt jeg fikk denne høsten, da kan jeg ikke klage.Hausen6

Fremdeles må jeg si det er litt bomull mellom ørene, men jeg er jo bitt av en annen basill også. Hausenvott-basillen. Og for de som kjenner meg godt så vet dere jo at jeg har en symaskin både her og der, til og med på hytten har jeg en som er helt grei.  Og det er kjekt på en fredags kveld. Særlig når jeg har fått den store Hausenvottebasillen. Vottene var klippet ut før jeg gikk ned for telling, og jeg synes dette har blitt virkelig så elegante damevotter som en kan få. Selv synes jeg at skinnhansker er det peneste, men måtte selv krype til korset i fjor og kjøpe votter, det er av og til det eneste som duger!

Hausen4

Har du lyst på noen av disse parene (det røde forsvant med en gang, og jeg har akkurat nå ikke flere røde ferdige) så gi meg et ord. De er alle sydd i ullstoffer og foret med fleece, og koster 250 kr + 20 kr i porto.

Hausen5

Med ønske om en fin (og frisk) helg – søndag kommer nytt innlegg for da har jeg laget nytt mønster til www.amicapatterns.com . Jeg kan jo ikke røpe for mye, men så mye kan jeg si – at det er andre kropsdeler som også bør holdes varm!

Share