Pølsevås?

Nei – på ingen måte!

Etter påskens spennende og første pølseprosjekt skjønte vi jo at her trengte vi noen tips. For selv om smaken var kjempegod så var konsistensen litt i hardeste laget. Og da er det bare en ting å gjøre – som studieleder i Larvik Husflidslag fikk jeg avtale med Larviks egen slakter, Thorbjørn Abrahamsen, for å holde kurs for 14 ivrige, nye pølsemakere 🙂 Ja, 14 på kurs og 15 på venteliste, og telefonen har ikke stått stille.

Onsdag var den store pølsedagen, og skal si det var bra! Forståelsen for farse, konsistens og ingrediensenes rekkefølge er nå høyere, og faktisk på et slikt nivå at vi klarte å lage Wienerpølser ganske bra! (For amatører å være)

pølser01

Men, ikke for å glemme – pølselaging har et snev av juleforberedelser over seg – og da er det kanskje på tide å tenke på andre juleforberedelser også.

Elisabet har et fint mønster på julestrømper. Det er fine, fine strømper som er veldig enkle å sy, og ikke minst så kommer mønsteret i to størrelser. Selv sydde jeg mange av disse i fjor, da var bare mønsteret i den minste størrelsen. Avhengig av hvor mye du skal fylle i stømpene så var det en ypperlig størrelse for smågaver 🙂

Julestømpe 01

Share