Snufsa, Tacolefsevarmer og nytt garn!

Da er det søndagskveld og helgen regnet oss nesten vekk. Jeg klager ikke over regn, men som klimaflyktning har jeg høyere forventninger 🙂

Uansett så går jo helgene, og gjerne i et visst tempo. Denne helgen var intet unntak – bortsett fra at jeg har hatt veldig hyggelig besøk av Linda! Og jeg fikk garn! Masse garn! Og det var så hyggelig, for st av disse kjempelekre plaggene i boken hennes har jeg lenge hatt lyst til å strikke, men har ikke rukket å bestille garnet, og nå fikk jeg mer enn nok! Så mer om dette over jul, tenker jeg, for dette blir et vår/sommerplagg.

Colina

Så har jeg laget mønster på Snufsa, et praktisk kleenexetuiet. Det er en hendig og pen måte å oppbevare små papirlommetørkler på. Den er rask og grei å sy, og en kjempefin smågave, både i forkjølelses-sesongen og pollensesongen. For å være ærlig så tror jeg kanskje jeg har sydd over 200 slike og misstenker at jeg ikke syr så mange flere. Jeg har laget noen ekstra til årets julemesse og så tenker jeg det er greit.

Snufsa 12

Alle stoffene her er fra Quilteloftet på Brokelandsheia.

En ekstra Tacolefsevarmer har jeg også sydd. Jeg har sydd en vi har på hytten men iom det også blir en del hjemmehelger, med tilhørende “standard” fredagsmeny, var det på tide å få en skikkelig Tacolefsevarmer også her.

Tacolefsevarmer oktober

Og med dette ønsker jeg alle en fin søndagskveld! Jeg skal skikkelig kooooose meg for jeg har fått et nytt mønster jeg skal teststrikke på en nyyyyydelig jakke! Garnet har jeg farget selv, spesielt til dette mønsteret så antakelig har jeg litt bilder å vise frem litt ut i uken!

Share