Teststrikking Regal Purple Jacket

Jeg er kjempeheldig! Nok en gang får jeg teststrikke et design av Linda Marveng, nemlig hennes nye, lekre Regal Purple Jacket. En av de mange fordelene ved å være medlem i hennes Ravelry gruppe er nettopp dette – muligheten til å teststrikke mønstre lenge før de publiseres. En forplikter seg til å strikke innen en viss dato (og det er romselig med tid), en melder seg på til en bestemt størrelse og viser litt bilder underveis. Da får en til og med mønsteret gratis. Tenk det!

Jeg har valgt å strikke denne i egenfarget garn, Vandre, i mørkegrønn, og jeg vil strikke den med lange erner. Mønsteret er lett å huske og strikkingen går raskt!

Regal purple jacket 01

Jeg har jo selvsagt hjelp når jeg strikker i sofaen – Tussi vil gjerne ha en pote med i spillet.

Regal purple jacket 02

På fredag starter jeg en ny og gøy serie som skal gå hver fredag frem til jul – nemlig “lag det selv fredag“. Hver fredag vil jeg legge ut oppskrifter på ting du kan lage, som er hyggelig før jul, som kan brukes som julegaver og ikke minst som er fine aktiviteter på juleverksteder og sammen med barn. Følg med her på bloggen, eller på facebookgruppen min for øyeblikkelig oppdatering 😉

Share