Tovet presskannetrekk

For mange, mange år siden laget jeg et Tovet presskannetrekk til presskannen vår. Sammen med nevøen min har vi hatt en temperaturstudie på hvor mye et slikt trekk forlenger varmen i kannen, og etter en halvtime ga vi opp. Da hadde temperaturen (på full kanne) bare sunket noen grader og vi konkluderte at dette var veldig funksjonelt! Nå har jeg også laget mønsteret. 

presskannevarmer 01

Gøy å gjøre eksperimenter hjemme på kjøkkenet – realisten i meg håper jo at dette både inspirerer til naturfagkunnskaper og håndarbeid, selv om jeg må si nevøen ikke akkurat uttrykte interesse for å lære å strikke (men å lage kniv med mannen var gøy!)

presskannevarmer 02

Knappene har jeg trukket selv og med et så enkelt trekk så er det ikke mye som skal til for at det blir spesielt.

Trekket vi har hatt til nå har jeg bare sydd mengder med knapper på. Rett og slett.

presskannevarmer 03

Share