Forberedelser til julemarked

Neste helg deltar jeg på julemarkedet til Larvik Husflidslag. Det gjorde jeg i fjor også, og jeg gjorde meg noen erfaringer.

Det ser nemlig ikke ut som det er de med mest på bordene som selger mest, men de som klarer å presentere produktene. Jeg hadde noen fine produkter sist, de har blitt enda mer oppgradert i år.

Først ut er Vinterkos. Jeg har strikket trekk til koppene, trukket knapper for hånd, stemplet både bakgrunnen (de lyseblå stjernene) og rammen, og teksten vinterkos er stemplet på egen papp som står litt opp fra bakgrunnen. I tillegg har jeg en stansemaskin (som fungerer som en hullemaskin) som lager snøkrystaller, så de er limt på litt her og der.

vinterkos 1301Koppen får selskap av en kakao-pakke – med andre ord så gir en vekk et lite pusterom.

vinterkos 1302

På baksiden har jeg skrevet alt som er med og gjort.

vinterkos 1303

Og fra forrige blogginnlegg så laget jeg en haug med kakaopinner. Faktisk så mange at jeg tenkte – hvorfor ikke ta med noen av disse på julemessen? Men igjen – da må jo innpakkingen være proff. Så denne har jeg jobbet noen timer med, det kan jeg love. 30 stk er nå klare og pakket til å forhåpentligvis bli gave til noen som trenger litt kos!

kakaopåpinne07

Stempelet i bunnen synes jeg er ganske morsomt, og greit å sette navnet på. Den røde står med fremsiden frem, den blå viser baksiden. Og slik ser de ut fra siden:

kakaopåpinne08

Husk å like facebookgruppen min her, da får du automatisk varsel når jeg legger ut nye tips og ideer!

Share