Godt nyttår – nytt strikkeår?

Riktig godt nyttår til alle! Jeg begynner faktisk det nye året slik jeg både sluttet 2012 og begynte 2013 – med nok et nytt, fantastisk strikkedesign av Linda Marveng! Denne gang i egetfarget garn, Vandre. Flere bilder av dette kommer i eget innlegg til helgen. Designet er Regal Purple Jacket og mønsteret er nettopp publisert, og ikke minst – kommer i bladet Familiens strikkehefte til våren. Alle hennes design finner du via bloggen hennes og Ravelrysiden (for de som er der).

Regal purple jacket 01

Jeg er helt bitt av basillen når det gjelder hennes flotte design. Det er noe med hennes kjennskap – ikke bare til strikk og strikkedesign, men også til mote og ikke minst fasong og konstruksjon. Jeg kan nemlig ta på meg plagg etter plagg – som sitter som om de var laget til meg! Eneste er at jeg alltid forlenger med en 3-5 cm, men sånn er det jo uansett når en rager noen cm over flertallet.

Jeg begynte året med Merino omslagsvest fra boken To rett. En vrang. Designstrikk. Den har også kommet ut på finsk i løpet av året!

Lindamarvengmerinoomslagsvest9
Deretter trengte jeg en rask og pen lue – og dette designet hadde Linda Marveng publisert i bladet Familien på vårparten.

luemarveng
Så fulgte Milanesisk Blondesjal. Dette sjalet har vært mye brukt, både som bolero på bildet, og som skjerf.

Milanesisk blondesjal2

Morbærsilkejakken har vært en av favorittene mine i hele år! Den ble ferdig i april og jeg fikk ta bilder hos venninne Lines flotte alpakkaer:

Silkejakke2

Jeg fikk sjansen til å være med på å teststrikke et mønster på Ravelrygruppen til Linda, nemlig Summer Leaves Sweater og bildene her ble tatt på historiske Kaupang i Larvik. En nydelig genser som har vært mye brukt!

Summer Leaves10

Jeg har også et halvferdig prosjekt – nemlig Oversized Patronbelte Genser fra boken To rett. En vrang. Designstrikk. Her er forstykket ferdig og halve bakstykket. Jeg strikker i det originale garnet brukt i boken, vevgarn, og det gir en veldig spennende struktur. Denne strikker jeg ferdig straks jeg er ferdig med mitt nåværende strikketøy – nemlig den utrolig lekre Regal Purple Jacket.

patron002

Så da er det veldig lett for meg å si hva høydepunktet mitt på strikkefronten blir nå denne våren! Designkurs!! Med selveste Linda Marveng! Hun kommer til Larvik Husflidslag 29-30 mars og dette blir helt fantastisk!

Med dette ønsker jeg dere alle en fantastisk start på 2014! La dette bli et kreativt år!
Stor klem fra Nina!

Share