Nytt skjørt med katter!

katteskjørt02

Like i nærheten av der vi har hytte, ligger en liten juvel. Turmessig er det mange, men om en er interessert i stoff og søm, så ligger Quilteloftet på Brokelandsheia.

For en stund siden la Bente (som eier Quilteloftet) ut bilde av et kattestoff på Facebooksiden til Quilteloftet. Jeg så umiddelbart at dette kunne bli et veldig stilig skjørt! Jeg sendte melding og ba henne holde av to meter til meg til påske, da jeg hadde tenkte meg på sykafe (hver tirsdag fra 10-ca 14).

katteskjørt01

(Blitzen lyger litt her, det er ikke så tydelig mønster i stoffet)

Litt hadde jeg jukset – for fòret sydde jeg ferdig i går.

katteskjørt03

Mønsteret har jeg konstruert tidligere, og det anbefaler jeg alle å prøve! Det er ganske behagelig å ha et mønster som passer 100% ! Mønsteret er laget etter mine egne mål og da er det ikke vanskelig å sy opp nye skjørt! Fordi skjørtene ser så forkjellige ut avhengig av stoffet som blir brukt, har jeg ikke noe problem med å sy mange av denne fasongen, nemlig det som kalles A-skjørt. Skjørtet skrår utover som en A, derav navnet. Hvordan du konstruerer skjørt etter egne mål finner du øverst på bloggen her, under Håndbøker/Tutorials.

katteskjørt04

Med ønske om en fortsatt fin uke!!

Share