Sommersøm

Jeg har de siste dagene satt på terrassen og sydd. Heldigvis i skygge av et solseil vi har hengt opp, for det er i overkant for en bergenser, det må være lov å si.

Stjernedryss 01Teppe jeg holder på med er en variant av HjerterDam, som jeg laget mønster på i fjor, men dette har i stedet større (og færre) stjerner.

Jeg fikk hjelp av mannen til å få satt på bakstykket i fleece, til dette bruker jeg først limspray og deretter fester jeg med knappenåler.

Stjernedryss 02
Nå har jeg sydd på lukkekanten og er klar for å sy den til på baksiden for hånd. Det er litt jobb i sommervarmen å sitte med fleecepledd i fanget, men jeg er ivrig på å få dette ferdig. Jeg får kanskje ha det som kvelds/natt-arbeid.

Endelig har jeg fått den perfekte bagen til min symaskin. Jeg har en Easy Jeans, og jeg har stadig vekk den med meg i bilen rundt omkring. Jeg har en Tuttobag (primært til broderimaskinen), men den tar jo hele bagasjerommet i den lille bilen min! På Quilteloftet forleden fant jeg denne supre bagen – som passer helt presis til symaskinen med hardtoppen! Det kunne ikke bli bedre!

Symaskintrekk
I tillegg er det faktsik god plass til ledning, pedal og instruksjonsboken i lommen på utsiden.

Og aller sist så har jeg sydd meg en ruskepose. Veldig praktisk å ha denne hengende på bordet når jeg syr. På toppen er en nålepute.

Ruskepose

Share