Stjernedryss – helt ferdig teppe!

Stolt som en hane! Nå er teppet mitt, Stjernedryss, ferdig! Det er basert på mønsteret Hjerter Dam, men har færre, og større, motivinnslag. Og noen av stjernene mine har “drysset” seg ut av rammen sin 🙂

Stjernedryss 01

Alle stripene er kuttet i remser for deretter å bli sydd sammen i system. Stjernene er sydd på med knapphullsting og hele teppet er sydd fast på fleece – dette skal bli et bruksteppe.

Stjernedryss 02

Nå skal det sies at jeg bare syr bruksting -mener jeg selv. Det er greit at det ligger mange timer i et slikt pledd, men om det ikke kan brukes så er det jo ikke vits.

Både stoffer og fleece er av god kvalitet og teppet kan vaskes i maskin og til og med tørkes i tørketrommel. Da er det enda lettere å forsvare god bruk!

OK – et siste, stolt bilde 🙂 🙂

Stjernedryss 03
Alle stoffer er kjøpt på Quilteloftet på Brokelandsheia. Det var også der jeg lærte å sy “JellyRoll” tepper i fjor sommer, og i vinter var jeg der på kurs i frihåndsquilting. Frihåndsquilting har jeg virkelig fått smaken for. Nei, jeg er ikke flink, men det er utrolig gøy å sitte og “tegne” med symaskinen på stoff. Så jeg øver og øver 🙂

Det aller beste med et prosjekt som er ferdig?? Jeg kan begynne på noe nytt!!

Med ønske om en kjempefin uke til dere alle!

Share