Skolestart – nytt – og nyttig mønster

Skolestart01
Jeg har sydd hele settet “Skolestart”. Dette er det nye mønsteret som vi har gitt ut på Amica Patterns, rett og slett et basis-mønster på pennal, trekk til spiralblokk (A4 og A5) og trekk til A5 møteprotokoll.

Både jeg og Elisabet får mange spørsmål om hvordan vi kommer på mønstrene våre, og ofte er det en kombinasjon av egne behov og ideer. Som dette mønsteret – hvor Elisabet begynte med å lage et pennal som jeg synes var kjempefint (og det er ingen sårkanter inni!). Men det jeg har ergret meg over er disse kjedelige møtebøkene jeg har på jobben. Jeg har i alle år brukt disse A5 møteprotokollene, og det blir litt rotete. Så i mønsteret til møteprotokollen er det også en lomme (etterlengtet!) på innsiden til å oppbevare visittkort i, og en snor til å bruke til bokmerke.

Til slutt syr vi opp settet i matchende stoffer for fotografering. Og – vi passer også på å sy opp disse tingene hver for oss – og er nøye med å følge mønsteret! Det er en god kontroll på at målene stemmer når de blir publisert.

Og – det vi oppdaget i dette mønsteret er at de forskjellige produsentene av A4 og A5- spiralblokker opererer med forskjellige mål! Da har vi også lagt ved en forklaring slik at du sjekker hvor stor boken din faktisk er og dermed finner du også de rette målene.

Men nå er det fredagskveld – og riktig god helg til alle!

 

Share