Siste kveld før jobbstart igjen

Vi har hatt en deilig, lang ferie i år. Faktisk så lang at nå er vi helt, helt klare for å starte jobb og hverdag igjen! Og det er en deilig følelse – å glede seg til hverdagen!

Litt har jeg jo fått sydd, både denne helgen og siste uke. For eksempel har jeg laget 5 pennaler etter mønsteret på Amica Patterns, Skolestart: 

Pennal01

Jeg trenger jo ikke alle disse, men de var så gøye å sy. Enten blir de med på husflidslagets messe 30. august, eller så bruker jeg de til å sortere strikkepinner og annet. Jeg har ikke helt bestemt meg enda.

Så har det jo blitt en hel liten familie av Potetbaker’n. Jeg har sendt fra nord til sør og øst og vest. Og jeg har sydd opp noen til. De blir med på messen 30. august, det er helt sikkert!

potetbakern 2014-05

Men så – det som er det skikkelig koselige nå er at jeg skal begynne på nytt strikketøy! Og nytt strikketøy har så stor spenning ved seg. Først av alt er mønsteret nydelig! Oriel Ballerina av Linda Marveng. En lekker omslagstopp med blondestrikkede ermer. Jeg har kjøpt originalgarnet fra England, Jagger Spun, 50 % silke og 50 % ull, i en nydelig (synes jeg, da), lys blå farge. Som vanlig går jeg ned et helt nummer på strikkepinnene (jeg strikker løst).

Så – nå er det høst – start på nytt strikketøy og start på hverdagen igjen! Og – frysen er full av nybakte brød. Rett og slett luksus her i kveld!

Oriel 01

Share