Sy selv: Vedbærer

Hjemme har vi veden nede, ute i garasjen, og ovnen oppe i 2. etage. Og å hente ved er alltid like kjedelig. Vi har endt opp med å bruke en av disse blå bagene fra IKEA, men har ikke noe sted å gjøre av den når veden er på plass i vedkurven, så den ligger gjerne pakket sammen, bak vedkurven.

Dette så jeg meg lei på! Ikke minst – jeg skulle hatt en vedbærer som både tar passe mye ved og som ser litt snerten ut!

I tillegg – da jeg kom over dette fine ved-stoffet, så var jo saken klar! Her skulle det bli vedbærer!!

Jeg har derfor laget mønster på “Vedbærer“. Mønsteret inneholder to størrelser, som passer til både 60 cm vedkubber og 40 cm vedkubber.

Jeg har laget en som jeg skal ha selv, og to som jeg skal ha med på julemessen, en til store kubber og en til vanlige. Om du ønsker å kjøpe en slik en, sender du meg en melding eller legger igjen en kommentar (220 kroner inkl porto). Som nevnt har jeg bare 2 så det er første mann til møllen (og jeg har ikke mer stoff så jeg tar ikke opp bestilling på disse).

De to ekstra er solgt 🙂

Ved01

Nå gleder jeg meg til helgen – vi skal både i selskap i Oslo og legge inn noen timer arbeid på Andelsgården “vår”, før det blir hjem til malerpensel og oppussing og hverdag igjen 🙂

Med ønske om en riktig god helg!!

Share