Studentveske med pennal

Dette er årets siste dag, og som vanlig har jeg en del neeeesten ferdige prosjekter. En bukse, et skjørt, noen toalettmapper… som alle mangler bare litt. Men – noe som ER ferdig er denne kjempekule Studentvesken som jeg laget mønster til i høst. Denne fylte jeg med mønstrene jeg og Elisabet har laget sammen på Amica Patterns, og ga til henne som gave. Det ble suksess!!

Studentveske01

Mønsteret er et trekk til ringperm (med beskrivelse til hvordan størrelsen justeres avhengig av størrelsen på ringpermen). Det er bærehåndtak i siden, slik at innholdet holder seg på plass når det bæres.

Men – det jeg synes er det beste er innsiden:

Studentveske02

Der er det både plass til notatblokk (i ønsket størrelse) og penner, men ikke minst, det er også mønster på pennal som er laget for å passe inn i ringpermen.

Jeg har laget et slikt pennal til meg selv også, men det er tomt. Mannen skjønte jo at der var både penner og viskelær, så han har forsynt seg til det ikke var mer igjen. Kanskje han må få sin egen perm til garasjen og veteranbil/moped-hobbyen?

Med dette vil jeg takke dere alle for et flott år – jeg er heldig som har så mange trofaste lesere! Er det noe spesielt dere ønsker at jeg skal skrive om neste år, gi meg gjerne et lite tips. Med nytt syrom (neeeesten ferdig det også) har jeg mye større muligheter for å lage beskrivelser av “slik gjør du…”

Vi “sees” i 2015!

Share