Handlenett – nå er jeg selvberget!

Endelig! Dette har jeg gledet meg til og ventet på!

Elisabet har nemlig laget mønster på disse lekre handlenettene! Det er faktisk en stund siden, men før mønstre publiseres syr vi begge opp flere for å teste mønsteret. Og jeg kan bare si at dette er en helt super form på et handlenett!!

Mønsteret heter Handlenett i tre utgaver og finnes på Amica Patterns sin mønsterside.

Jeg har funnet frem de fineste Tilda stoffene mine og fôret med bomullstoff. Ikke for det – hele nettet er faktsik vrangsydd – det er ikke uvanlig når Elisabet (eller dronningen av vrangsøm som jeg kaller henne) lager mønster.

Handlenett 01

 

Snakk om handlenett til å bli gla av når jeg skal på butikken! Fordi mønsteret ikke har vært publisert, har jeg ikke brukt disse nettene, nå kan jeg både bruke de og sy flere!!

Bortsett fra det gikk forrige ukes feiring bra. Men jeg gir meg ikke av den grunn – det blir mer feiring denne uken og så skal jeg nok legge inn noe litt senere mot våren også. Igjen – tusen takk for alle hilsner som kom!

Share