Vinterlue – gratismønster på Amica Patterns

Jeg har laget noen skikkelig stilige vinterluer. De ble så populære at ungdommene i familien faktsik ville ha de, så det anser jeg som en vinner!

Derfor har jeg skrevet ned mønsteret på begge luene, både kort og lang, og mønsteret finner du gratis på www.amicapatterns.com

Dette er jo et kjempefint prosjekt om du har restegarn i litt samme fargetoner. Jeg har begynt å rote  rydde i garnet mitt så det blir nok flere luer etterhvert. Utrolig så bra det blir med et flagg på! Ikke minst er disse luene kjempefine sofaprosjekter som ikke krever så mye konsentrasjon.

Vinterlue10

Ja – så var jeg på butikken med mine to nye handlenett fra forrige bloggpost, og fra mønsteret på Amica Patterns. Veldig morsomt, for da mannen i kassen skulle spørre om jeg ville ha pose, så han på meg og sa – Nei – du trenger jo ikke noen pose du med så fine handlenett!

Så to nye har det da også blitt. Det blomstrete er allerede gitt vekk til en som ble veldig, veldig glad, og det med hjerter har havnet i gaveboksen min.

Handlenett 02Korpmuskiere i brassband går nå inn i siste uken før NM arrangeres til helgen – jeg tenker det blir noen flere Vinterluer på meg – passe lite konsentrasjonsarbeid 🙂 Ha en fin uke alle sammen!!

Share