Herrejakke i fleece og matchende Vinterlue

Herrejakke01

Pappa har hatt bursdag, og jeg hadde lyst til å sy noe til ham. Han har jo alt og ønsker seg ingenting. Det vil si – helt fra jeg var veldig liten og akkurat hadde lært å strikke har han vært veldig glad i å få huer av meg. Vi sier huer for vi er fra Bergen. Så det så! 😉
Så i år heklet jeg en hue etter mønsteret Vinterlue, gratismønsteret fra Amica Patterns. Da den var ferdig var jeg helt sikker på at jeg hadde fleece-stoff i de samme fargene, og ikke minst at jeg hadde et mønster liggende som ville passe helt perfekt.

vinterlue pappa

For lenge siden kjøpte jeg nemlig dette mønsteret, FEHMARN fra Kreativ. Hadde tenkt å sy fleecejakke til mannen, men pga det siste års mangel på syrom/fasiliteter har det blitt lite nytt. Nå, derimot, er jo alle muligheter tilgjengelig, og jeg tegnet av mønsteret i en passende størrelse til pappa. Jakken var grei å sy og jeg synes den ble veldig stilig med de forskjellige stoffene.

Flaggene har jeg brodert på hvitt stoff i broderimaskinen. Det var et vanlig, tynt bomullstoff, så jeg valgte å ha to lag med rivestabilisering under. Det var tydligvis et bra valg for broderingen ble helt perfekt. Stingsettingen fikk jeg mannen til å fikse, selv om jeg også fikk et lynkurs selv for å kunne gjøre slikt selv.

IMG_20150122_221142

Følg meg på facebook eller instagram @ninahovemyhre
Share
This entry was posted in Amica Patterns, Søm. Bookmark the permalink.