Sew together bag – praktisk og gøy og litt vanskelig

sewtogether03

Jeg har sydd den populære “Sew together bag” med mønster fra Craftsy. Den heter så fordi det er meningen å ha alt syutstyr oppi om du skal treffe venninner og sy sammen. Alstå “sew together”.

Jeg kommer nok ikke til å bruke min til det – men jeg trenger en ny toalett/sminkeveske. Og se bare inni – alle de rommene!

sewtogether04

Og jeg må også ha et bilde med alle glidelåsene åpne!

sewtogether05

Stoffet inni lommene er kjøpt av 3hjerter da Jeanette drev med stoffer i tillegg til lekre barneklær. Alle andre stoffer er fra Quilteloftet.

sewtogether01

Jeg valgte å bruke litt nøytrale stoffer, selv om jeg har sett mange kjempefine, fargerike slike vesker. Ikke for det – dette var gøy så jeg har allerede klippet til to til. Jeg har også valgt å bruke glidelås i metervare, det er ganske enkelt og så tilpasser jeg lengden på glidelåsen akkurat der jeg trenger den.

sewtogether02

Her er bilde av hele bagen faktisk, før glidelås og kanter ble sydd på. Det var her det var litt vanskelig, for noen steder her ble det veldig tykt. Men, sluttresultatet ble absolutt akseptabelt så denne er jeg virkelig fornøyd med!

Kjempegøy å prøve noe nytt av og til!

Share