Atika av Linda Marveng/ Familien trend

atika 05

Jeg følger fast bloggen til Linda Marveng. Jeg har strikket mange av plaggene hun har designet og lar meg stadig imponere over god passform og ikke minst – det ser så vanskelig ut og er så enkelt!

Så – da jeg feiret 40årsdagen min fikk jeg både mønster og garn til dette lekre settet, Atika, som er en løs hals/poncho/cape (det har kanskje ikke noe navn på norsk? Cowl – på engelsk) -med løse ermer til.

Atika

Påskeferien begynte tidlig forrige fredag – halv dag på jobben og vi var på hytten til klokken tre. Det har vært mye som har skjedd fra jul til nå, så lykken var stor da det var fyr på ovnen og jeg satt meg ned BARE for å strikke.

atika 02

Dette var et mønster som var veldig lett å huske, etter første mønsterrapport var det ikke lenger nødvendig å lese mønsteret, det gjorde det jo enda enklere, og helt supert strikketøy jeg kunne ha selv når vi drakk kaffe med naboer og pratet 🙂

Så til de tekniske detaljene:
Garn:
Picles Merino Tweed (200 gram, farge SD5519)
Dream line Soul fra Du store alpakka (125 gram, farge DL214)
Pinne: 3,5
Endringer: Jeg strikket ermene en mønsterrapport lenger. Bortsett fra det – ingen endringer til mønsteret.
Prosjetet på Ravelry: Finner du her 🙂

Strikking i solen har det blitt, med “hjelperen” i fanget.

atika 03

Jeg har kjøpt stoff for å sy meg en kjole som skal matche, men jeg var så ivrig på å få tatt bilder av dette settet at jeg måtte bare ta på det jeg hadde på hytten 🙂 (Ser dere forresten øket antall fregner?)

Atika 06

Jeg tar også med tråfestebildet – jeg synes disse fargene er helt nydelige!

atika 01

Share