Flott selskapsveske på kurs med Andrè Wallenborg – dette må du kunne for å delta

wallenborgbag10

Denne kjempefine vesken har jeg sydd på kurs med Andrè Wallenborg forrige torsdag. Kurset varte fra 18-22 og var perfekt lagt opp! Vesken (som avhengig av stoffvalg også kan brukes som toalettmappe/sminkepung) har masse spennende teknikker som vi ble ledet lekende lett gjennom. Som vanlig fikk vi godt kursmateriell og hjelp til alt vi lurte på.

wallenborgbag11

Jeg skriver som vanlig – for dette er det fjerde kurset jeg deltar på. Jeg synes det er kjempegøy på kurs, og jeg har enda ikke vært på et kurs hvor jeg ikke har fått noen aha-opplevelser.

Derfor tenkte jeg å fortelle – at om du ønsker å delta på hans sykurs, så er det faktisk bare en eneste ting du må kunne før du kommer på kurs! Og det er faktisk å sy rette sømmer. Altså – betjene symaskinen din er viktig, sånn at du kan spole undertråd, men den eneste “syteknikken” du trenger er rettsøm. Alt annet blir grundig forklart underveis!

Så jeg anbefaler at du søker om det arrangeres slike kurs i nærheten av der du bor, da kommer du til å få en fin veske, en flott opplevelse og ikke minst – treffe mange hyggelige mennesker! Min erfaring er at de som går på kurs er veldig hyggelige så i tillegg til å lære nye ting får du også en veldig hyggelig stund!

Share
This entry was posted in Kurs, Ninas syrom, Søm. Bookmark the permalink.