Give-away og litt fra strikkekurven

Det er for mange høstferie denne uken, og hva hadde passet bedre med en ny trekning av en ny bok?? Boken er vunnet av Monica og sendt. Gratulerer!

sikksakksøm

Boken SikkSakk av May B. Langhelle er en bok hvor du lærer å sy barneklær av brukte voksenklær. Men – dette blir fine klær om du syr av nye stoffer også. Særlig noen av skjortene og kjolene synes jeg er kjempefine! Flere har sendt meg bilder av ting de har sydd etter jeg ga vekk den forrige boken, og jeg kan bare si at om du syr til barn er denne kjekk å ha!

Boken er gitt ut av Gyldendal forlag, og jeg har fått den for å gi den vekk! De har også bloggen Puff  hvor de presenterer noen av episodene mine fra Ninas syrom. Og det er ikke dumt – for etter å ha lest bøkene fra Gyldendal er dette helt klart teknikker som gjør det mye enklere å sy mønstrene fra bøkene! Ikke for det – det er godt forklart i bøkene, men av og til er det bedre å se på film enn å lese seg frem til det. Du kan også følge Puff på Facebook her.  Og legg merke til det helt herlige forsidebildet på facebooksiden! Det er gjengen sin, det!

Vil du ha boken? Legg igjen en kommentar og jeg trekker på onsdag kveld slik at boken blir sendt på torsdag!

Jeg har hatt opprydding … igjen. Ja, jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sagt dette. Men nå er det strikkekurven som har fått gjennomgå. Du verden så mye nesten ferdig jeg hadde! Og fremdeles har! Men – jeg har gjort en innsats i helgen på blokking og trådfesting, så skal de neste dagene brukes til ferdigstillelse og skikkelig blogging av prosjektene.

Denne lekre halsen designet av Linda Marveng, for eksempel. Trengte bare trådfeste, en lett vask og veldig lett blokking. Skal blogges skikkelig senere.

IMG_20150926_153021

En annen hals designet av Christel Seyfart, den har hatt sine utfordringer men det kommer jeg også tilbake til i eget blogginnlegg når denne blir helt ferdig.

IMG_20150927_131409

Og sist men ikke minst (i denne omgang) holder jeg på å sy i hekter i en jakke som har vært ferdig siden før sommeren. Også denne designet av Linda Marveng.

IMG_20150927_134755

Fortsatt fin søndagskveld til dere alle! Kanskje dere også gjør noe ferdig i dag?

Share