Kongelig lilla jakke/ Regal Purple Jacket

Jeg har tidligere strikket min utgave av “Kongelig lilla jakke” av Linda Marveng. Den gangen strikket jeg i ull og den er kjempedeilig. Jeg blogget den to ganger, både bilder fra syrommet og bilder fra snøfresing. En venninne strikket den i Perle fra Hifa, og det er nå over to år siden. Hun har brukt jakken sin igjen og igjen, og vasket og vasket. Den er rett og slett LIKE FIN! Så da jeg skulle ha sommerstrikketøy i år var det ikke tvil – jeg ville strikke denne morsomme jakken i Perle. Mønsteret er nemlig så lett å huske.

Regal2

Regal3

Som dere kanskje husker fra tidligere i sommer så er garnet godkjent av kvalitetskontrollen her hjemme:

Tussi

Og dere – det er hyggelig å kjøpe norsk når det i tillegg er så bra kvalitet! Og husk – er du medlem i et husflidslag så får du 10 % rabatt når du bestiller direkter fra Hillesvåg!

Share