Nytt mønster: Prosjektmappen

Jeg har hatt en fantastisk helg på kurs hjemme hos Tine Solheim i hennes atelier. Jeg har lovet blogginnlegg av dette og det kommer, men akkurat det jeg har gjort nå er å lage ferdig et nytt mønster til Amica Patterns. Det ermønstersiden til Elisabet og jeg, hvor du kan sy/strikke og deretter selge produktene du lager med god samvittighet.

Mange av våre mønsteridèer kommer egentlig fra våre egne behov, naturlig nok, og noe jeg har savnet er å kunne se hva jeg har i forskjellig oppbevaring. Jeg har nemlig alltid mange prosjekter på gang samtidig, være seg både strikking og søm og annet. Derfor kom jeg på ideen med disse prosjektmappene som er stødig og solide, og som det er lett å se hva som er inni.

Prosjekt01

De kommer i tre størrelser slik at det er mulig å ha både store og små prosjekter på lur… eller jeg mener… tilgjengelig når du trenger de .

Mappene måler (bakfra) 38x18x8, 25x22x8 cm og 20x40x8 cm.

I disse har jeg brukt noe som heter veskeplast, som er en ganske solid og god plast å jobbe med. Ikke minst holdbar, for et alternativ er faktisk å få tak i sånn plast som brukes i vinduer i båt-kalesjer. Veskeplast får du i alle quiltebutikker. Du kan også bruke voksduk, men jeg opplever at de er ganske tynne i forhold til denne veskeplasten.

Det å sy i veskeplast kan være en utfordring i seg selv – men har du ikke gjort det før så går dette helt greit, for alt dette er veldig godt vist i mønsteret med bilder og forklaring.

Jeg vet dere venter både på helgereferatet og ny episode på Ninas syrom – og det kommer om ikke mange dagene!!

Riktig god fredagskveld til dere alle!!

Hilsen Nina 🙂 🙂

Share