Ny jakke – og endelig ny strikkebok fra Linda Marveng!

2016-02-28 14.33.58

Dette har jeg ventet på! Jeg har ventet og ventet! Men nå har Linda Marveng kommet ut med ny strikkebok. Ikke bare det – det er en e-bok, noe som gjør det veldig enkelt å få tak i den. Jeg har allerede sikret meg den, og skrevet ut hele boken 🙂

Fra hennes forrige bok, “To rett, en vrang, designstrikk” har jeg strikket ikke mindre enn 4 plagg, jeg som normalt sett ikke strikker fra bøkene jeg har. I tillegg har jeg strikket 10 enkeltmønstre hun har designet, og nå er også første jakke fra den nye e-boken “Nordic Vinter Collection” ferdig. 

2016-02-28 14.34.05

Dette er jakken “Saga”, som kombinerer to flotte garn (pelsull fra HiFa og Lima fra Rowan), noe som gjør at jakken er raskt stikket og at flettene virkelig “popper” ut av arbeidet.

Jeg ville ikke ha knappelukking, så jeg strikket rett opp uten å lage knapphull, og kjøpte denne hekten med de blå glass-stenene hos Perlehuset i Oslo.

2016-02-28 14.34.18

Og som vanlig er det ingen tvil om at jeg følger spent med på hver gang Linda Marveng publiserer nye mønstre. Hun har en egen evne til å designe flotte designerplagg – og toppe det hele med å være fantastisk flink til å skalere størrelsene slik at det blir flotte plagg i alle størrelser. Det er faktisk sjelden vare.

Her er bare en ting å si… løp og kjøp ny e-bok!

Share