Saueflokk på tur – til deg?

Det vil alltid snike seg inn noen sorte får 🙂

Sau 3

Når jeg velger ut ting jeg vil vise i filmene mine, så velger jeg de teknikkene jeg ofte bruker, og som mange sier – når de ser noe ferdig: Å så fin – hvordan gjør du det?

Sau1

Noe jeg koser meg med er å sy fine snøreposer. Jeg har vist dere alle de fire forskjellige teknikkene jeg bruker på dette, og disse snøreposene er ypperlige til oppbevaring av håndarbeid.

Jeg er invitert til å selge håndarbeidsting på en stand i mai, jeg er usikker på om jeg skal gjøre det, men sånn i tilfelle har jeg begynt å sy litt småting jeg tror vil gjøre seg. Om jeg bestemmer meg for å ikke delta, havner disse i den fine boksen min for gaver, eller faktisk, om noen av dere vil ha en av disse så er det bare hyggelig. (185 kr pr stk, gratis porto). Posene måler sånn ca 45 x 28 cm flatt.

Sau 2

Og for å være helt ærlig – jeg synes det er så gøy å sy, så å ha noen sånne på lur er bare helt topp!

Du kan jo selvsagt sy slike selv – da tar du bare en titt på denne episoden fra Ninas syrom eller ser filmen rett under her. Jeg har åpning i bare den ene siden, og så synes jeg at det blir litt morsomt av og til med slike snorstoppere.

Share