Ny sommerkjole med V-hals (og den store oppryddingen)

20160724_213932 (2)

Det er jo kjent at jeg har hatt en storstilt ryddeinnsats på syrommet mitt. I den anledning fant jeg mengder med viskosejersey som jeg har kjøpt, men ikke brukt. Både eldre og nyere – noe til og med i poser fra stoff og stil, uvasket.

Nå er alt vasket (jeg gjør dette for å slippe at plaggene krymper etter vask), og jeg har nytt prosjekt – hvor mange plagg får jeg ut av 25 meter stoff!

20160723_195104 (2)

Det er jo mange godbiter her, men fordi jeg har glemt hva jeg egentlig skulle med disse stoffene, kan jeg nå begynne på nytt. Og det er kjempegøy. Mange er fargekoordinerte – mye grått (litt kjedelig kanskje) men tenker jeg skal klare å kombinere litt sånn at det blir litt gøy likevel.

Først ut var en sommerkjole med V-hals. Jeg er veldig knipen på sommerklær – så det må jeg bare få sydd meg nå! V-halsen er ikke så enkel å sy pent, men jeg øver og prøver å finne en teknikk slik at jeg kan vise det på en film senere i høst.

20160724_213930 (2)

Tussi ville ikke egentlig på bilde…

Men jeg er veldig fornøyd med kjolen og neste kjole vil jeg endre mønsteret, lage forstykket og bakstykket helt, og tegne inn brystinnsnitt for passform.

Egebtlig veldig gøy å rydde i egne stoff! (Særlig når jeg har tid til å sy!)

Share