Stripete sommerkjole – jeg skulle hatt en stor stråhatt!

New Movie (2).Movie_Snapshot

Jeg har sydd enda en ny kjole, også denne med brystinnsnitt. Jeg har fått så mange spørsmål på hvordan jeg har laget dette kjolemønsteret så jeg skal sette sammen en video til dere, men akkurat når kan jeg ikke love. For – nå holder jeg jo på å sy meg rett og slett ny garderobe.

Dette stoffet er også fra Stoff og stil, men jeg har kjøpt det av en god venninne som ikke skulle ha det. (Det er populært å rydde syrom for tiden).

Sommerkjole

Jeg skulle så gjerne hatt (bohov for) en stor stråhatt 🙂 Men dessverre, dette hodeplagget passet best i dag. Her ser dere også hvor brystinnsnittet går, og du verden som det bidrar til bra passform på denne kjolen.

Sommerkjole2

Aller helst skulle jeg hatt bilde av denne når jeg er ombord på et stort skip og speider ut over haver. For jeg synes kjolen fikk litt maritimt preg over seg. Men – jeg får heller speide utover skog og fjell 🙂

Det er jammen gøy å sy klær igjen! Vinteren og våren har vært ganske travel, og nå er det helt fantastisk å få fylt på garderoben – og ikke minst – jeg koser meg sånn når jeg syr!

Share