Nytt antrekk, bukse og topp… første av … 7…

I dag ble dette antrekket ferdig  – ny bukse og topp. Toppen er en ny modell og jeg tar med meg videre at jeg ikke vil ha selve halskanten så stram, så den skal jeg begynne å sy på min “normale” måte og ikke som beskrevet i mønsteret.

Nina

Buksen er deilig i stretchstoff, og jeg vet ikke helt hvor jeg har kjøpt det. Sikkert og visst er det at det lå i hyllen min hvor jeg hadde samlet alle stoff jeg ville sy bukser av, og ved nærmere gjennomgang viste det seg at jeg totalt hadde 7 slike stoff, og flere av de var allerede ferdig klippet! Det var litt overraskende, for det hadde jeg glemt, så nå motiverer jeg meg for å sy bukser, en i uken.

20160814_194513

Ah! Lommer er gøy og gjør buksene litt mer elegante, selv om jeg ikke bruker de. (Kult armbånd, hva? Laget av Gry Grindbakken som har det kule firmaet Fili, hvor hun lager både tradisjonelle bunadssmykker og hverdags/festsmykker som dette armbåndet).

20160814_193802

Det BLIR forskjell med navnelapp i klærne, altså 🙂 Jo OK, det er kanskje barnslig, men jeg synes det er litt gøy. Det er MANGE som sender meg melding og spør hvor jeg har kjøpt de – svaret er hos en dame i Canada – nemlig via denne linken her. Sånn- da kan du bestille egne om du vil 🙂

Nå er det ikke egentlig hverken vanskelig eller kjedelig å sy bukser, men uansett hva en syr 7 av så kan det jo bli litt i overkant mye. Så jeg har bestemt meg for å “holde trykket oppe” og rett og slett sy ferdig en bukse i uken. Alt er jo klart – de er jo ferdig klippet og i helgen har jeg tatt en kjempejobb med å stryke stabilisering på akke disse linningene.

20160729_141215

Jeg får også spørsmål om mønstervektene mine. De er kjempesmarte, og kjøpes på Biltema (sammen med så mye annet lurt en trenger på syrommet). Jeg har to pakker av disse mutrene, størrelse M30. Dette geniale tipset kommer fra Merete, som har bloggen Kaoz. Merete er kjempeflink til å sy og vi prøver å ha regelmessige kvelder hvor vi syr. Men vi ender egentlig opp med å skravle om hva vi har lyst til å sy, og så spiser vi sjokolade.

Men nå må jeg altså prøve meg på å gjennomføre – 1 bukse i uken! Og i morgen begynner jobb igjen etter tre uker ferie så da er hverdagen endelig i gang igjen. Jammen er hverdager deilige (selv om ferie er bra også).

Riktig god uke til alle!

Share