Ny bukse på friidrettsstevne

20160828_162407

Jeg følger opp forsettet mitt med å sy ferdig en bukse i uken! Og jammen gikk det bra denne uken også! Og det er ganske bra for det er full fart på jobben, jeg har malt en liten gang to strøk og holder på å pusse opp en krakk. Krakken skal få sitt helt egne blogginnlegg når den er ferdig.

Dette er en bomullsbukse som er middels tykk i stoffet, som betyr at dette blir en grei bukse utover høsten og vinteren.

Nå var vi på friidrettstevne i dag for å se niesen løpe 200-meterm og jeg må si at den passet utmerket i dagens 14 grader og regn. Genseren har dere sett før, den strikket jeg ferdig på ferie i Danmark for 3 uker siden, og i dag var den helt super, for den har vært litt varm til nå.

Målsetting for neste uke er enda en bukse, og så har jeg veldig lyst til å gjøre ferdig krakken jeg holder på med!

Med ønske om en veldig fin søndagskveld og uke!!

Share