Ny strikkejakke “Summer Soltice” strikket i alle retninger

I sommer kjøpte jeg garn til et stort strikkeprosjekt. Etter å ha strikket en del, viste det seg at flettene forsvant helt i garnet, og jeg rakk opp igjen. Så gjaldt det å finne et annet prosjekt til garnet, for  jeg hadde kjøpt rikelig, og det kostet litt for jeg hadde planlagt å strikke med to tråder, en Mini alpakka og en tråd Silk mohaire.

Mønsteret har jeg kjøpt for lenge siden, så det var sånn sett på tide å bruke det. Her er hvert erme strikket for seg, fra midten av ryggen og ut. Deretter er selve bolen strikket og til slutt kanten opp foran, rundt nakken og ned igjen.

Kantene på ermene, nederst på jakken og langs den lange kanten er slik at de ruller seg, og det ble en veldig fin effekt.

Fordi jakken er strikket i dobbelt garn er den veldig varm. Den var helt grei å strikke, men fordi alle deler er strikket sammen samtidig, så ble det til slutt veldig mye strikketøy i fanget da jeg holdt på å avslutte. For de som er på Ravelry er prosjektet her.

Jeg har vært flink å finne frem en del halvferdige prosjekter for tiden (som denne jakken) og rett og slett gjøre de ferdige!

Så nå fortjener jeg å starte noen nye prosjekter 🙂

Share