Dørskilt/husskilt – hva en kan lage selv, altså!

Dere har av og til sett at jeg har laget trykk til klær, en form for “strykemerker”. Den maskinen jeg har til dette (en Silhouette Cameo) er rett og slett en kuttemaskin, og den kutter det aller meste.

Det som er gøy med dette, er at det ikke er noen annen begrensning på hva jeg kan bruke den til, enn min egen fantasi. For noen år siden laget jeg husskilt til oss,  men det kom seg aldri opp på veggen (for vi har jobbet på huset) og nå finner jeg det ikke igjen. I tillegg ville jeg ha noe enklere som også inkluderer husnummeret, da vi ikke har nummerskilt på huset.

Men – svigermor har ønsket seg skilt, så det har hun fått, og hun ble veldig fornøyd! (Hun fikk det faktisk til jul)

Selve platen er pleksiglass kjøpt på Clas Olsson og avstandsskruene kjøpte jeg en del av på e-bay for et par år siden. Da trodde jeg nemlig at jeg skulle lage en del skilt – men dere vet jo hvordan det er med planer og gjennomføring…

Følg meg på facebook eller instagram @ninahovemyhre
Share
This entry was posted in Ninas syrom. Bookmark the permalink.