3 fine regncaper

Til jul ga jeg vekk 3 fine regncaper, som alle ble godt tatt imot!

En grå, en blå og en sort.

Og det var veldig hyggelig, for de ble godt tatt i mot! Mottakerne er ofte på utearrangementer (konserter etc) om sommeren og da kan det være absolutt greit å ha med noe vanntett som ikke tar så stor plass.

Selv har jeg brukt min røde kjempemye i fjor sommer og hele høsten, men jeg ser jo nå, da jeg sydde disse, at jeg kanskje hadde hatt enda mer nytte av å lage en litt mørkere en.

Fremgangsmåten er lekende lett, vil jeg si… det tar ikke mer enn en halvtime pr regncape. Mønster til hette og hals, utstyr og stoffmengder finner du ved å klikke her, og filmen om regncapen legger jeg ved under. Alt du trenger er en symaskin som syr rettsøm.

***

Lær å sy!
Har du lyst til å lære å sy, både på vanlig symaskin, overlock, coverlock eller broderimaskin? Da bør du følge med serien min Ninas syrom. Her vil du få egne episoder med teknikker – slik at du slipper å se deg gjennom lange prosjekter for å lære en liten ting, og du vil få prosjekter – som da blir kortere, fordi selve teknikkene presenteres i egne videoer. Så følg med!

Share