Herrevotter i Selbustrikk

Jeg er ferdig med “koseprosjektet”, herrevotter etter mønster fra den fantastiske boken “Selbuvotter” av Anne Bårdsgård.

Jeg har strikket i Sisu, på pinne nummer 2,5. Strikkefastheten min er 35 masker på 10 cm, og det er derfor det går an å få mønsteret så fint frem, for det er så veldig små masker.

Innsiden er forskjellig fra forsiden.

Det er en super bok, og har du den ikke vil jeg anbefale den. Jeg holder på å lese den og har ikke kommet lenger enn en 20 sider, men den er full av informasjon og forfatteren har virkelig gjort et systematisk og fint arbeid for å presentere alt dette. Forskeren i meg er veldig glad når jeg leser slike bøker!

Selv tomlene har forskjellig mønstre på utsiden og innsiden.

Mannen har prøvet disse, og de sitter perfekt til herre.

Jeg har strikket disse for å gi de til pappa, som fyller 70. Han ønsker ingenting og trenger ingenting, men mamma og pappa er ivrige turgåere, og da kan det jo være kjekt med varme hender, tenkte jeg. Og han leser heller ikke bloggen min så jeg kan trygt skrive dette selv om han ikke får de før neste helg 🙂

 

Følg meg på facebook eller instagram @ninahovemyhre
Share
This entry was posted in Strikking. Bookmark the permalink.