Selbu Modern – ny strikket lue etter gratismønster

Jeg har strikket en ny lue i helgen. Jeg fant et gratismønster på Ravelry som het Selbu Modern, og synes denne så veldig fin ut. Jeg har manglet noe å bruke på hodet til den grønn-brune kåpen min, og i mangel på andre ting har jeg altså i hele vinter gått rundt med en … blå!… lue. Den er jo varm, men ikke noe fin.

Nå fant jeg faktisk nestes samme, litt rare grønnfarge i Raumas garn PT2, så da ville jeg prøve meg.

Jeg har strikket på pinne 2 (bråtet) og 2,5 (resten) og på et par kvelder ble den ferdig.

Garnet “stakk” noe voldsomt synes jeg, men det bedret seg veldig etter vask. Jeg vasket først for hånd i vasken, og så skulle jeg likevel vaske en strikket jakke i maskinen, så jeg la luen med. Mønsteret kom også mye tydligere frem etter denne vasken.

Prosjektet mitt ligger på Ravelry her, og der er også gratisoppskriften. Jeg er litt usikker på om det er mulig å få tak i den uten å være bruker på Ravelry. Ravelry er en stor database for strikkere med mønstre, forum og mulighet til å holde orden i egne prosjekter etc.

Følg meg på facebook eller instagram @ninahovemyhre
Share
This entry was posted in Strikking. Bookmark the permalink.