Andor – veldig elegant og stilig strikket poncho!

Rett før jul strikket jeg ferdig ponchoen Andor, designet av Linda Marveng. I alle juleforberedelsene så fikk jeg faktisk ikke blogget denne, bare vist et bilde på facebook, så her kommer flere bilder og link til mønster!

Ponchoen er strikket i Pelsullgarnet fra Hillesvåg Ullvarefabrikk, som heter Tinde. De har fått denne spesialdesignet av Linda Marveng.

Det går altså an å kjøpe mønster og garn i pakke hos Hillesvåg her, eller så kan mønsteret kjøpes på engelsk alene her.

Jeg har valgt å strikke min poncho i lys brun og er veldig fornøyd med fargevalget mitt (som dere nå vet er favoritten…!)

Dette var et stort arbeid å strikke, men du verden så kjekt! Det er alltid gøy når jeg strikker noe og så blir det enda bedre enn jeg kunne håpe på! Jeg har brukt ponchoen en del og fått masse skryt, hva er vel gøyere?

Det er jo ikke bare jeg som liker strikketøy… Når det er strikketøy av god kvalitet så har jeg jo verdens skjønneste hjelper, Tussi 🙂

Share