Nye votter – nytt vottemønster – Skraut

Jeg kan bare si en ting og det er at jeg koser meg noe veldig med å strikke votter. For 15 år siden var jeg en votte og lue-strikker, noe alle rundt meg ble påvirket av (de ble varme på hode og hender).

Nå har jeg i lengre tid strikket store plagg, skapet er fullt og jeg var klar for småstrikk igjen. Så jeg har tatt opp igjen min gamle lidenskap – nemlig votter!

Dette har resultert i dette mønsteret, Skraut.

Skraut betyr ornament eller dekorasjon på gammelnorsk. Mønsterbordene i disse vottene er inspirert av gamle tresnitt, med sine rette, elegante linjer.

Mønsteret kommer i både dame og herrestørrelse og strikkes med garn med ca 175 m pr 50 gram på pinne nummer 2,5, men pinnestørrelse kan variere for å oppnå riktig strikkefasthet.

Det som er ekstra gøy er at dette er det første mønsteret som jeg og Elisabet publiserer på Ravelry! Så om du ønsker å kjøpe mønsteret kan du nå altså velge, enten her på Ravelry, eller her på siden vår Amica Patterns.

Og jeg må si jeg er ørlite stolt over å ha publisert mitt første mønster på Ravelry 🙂

Følg meg på facebook eller instagram @ninahovemyhre
Share
This entry was posted in Amica Patterns, Strikking. Bookmark the permalink.