Selskapsveske sydd i gave

For to år siden var jeg på kurs hos Andre Wallenborg og lærte å sy slike selskapsvesker. Den jeg sydde på kurset kan du se her. Kurs med ham er alltid gøy – det er så klare og tydelige instruksjoner, og selv om produktene blir ferdige og ser fantastiske ut – så er sømmene som er brukt veldig enkle. Denne vesken er for eksempel BARE sydd med rettsøm – noe alle symaskiner har.

Denne brune vesken sydde jeg for ca et år siden, men det skulle være gave til svigermor, så jeg kunne ikke vise den frem før den var gitt bort. Og – nå har hun hatt bursdag og fått den- så da kan den vises!

Når jeg har vært på sykurs og lært lure teknikker, så liker jeg å prøve meg litt hjemme for å se at jeg fremdeles får det til på egenhånd. På kursene til Wallenborg følger det alltid med detaljert beskrivelse, og alt er greit så lenge han er til stedet – men- når jeg kommer hjem og prøver selv, så er det ofte at jeg må skrive litt ekstra egne notater for å huske nøyaktig hva vi gjorde.

Jeg har tipset om det før – men jeg har altså en egen kasse på syrommet med ting jeg lager i gaver. Gaver lager jeg hele året. Og av og til glemmer jeg hvem jeg har tenkt på når jeg har laget noe – så nå setter jeg merkelapper med navn fast med en knappenål! Anbefales!

Følg meg på facebook eller instagram @ninahovemyhre
Share
This entry was posted in Søm. Bookmark the permalink.