Strikket dusjskrubb – fin gave!

Denne dusjskrubben strikket jeg i påsken. Garnet er helt plastikk – og ganske hardt for fingrene å strikke med. Garnet er laget av et firma som heter Svarta Fåret, og de har egentlig mange vanlige og fine kvaliteter. Akkurat dette garnet heter “home-spa”. En av mine lokale garnbutikker hadde dette og jeg synes det var så morsomt.

En kjempefordel er at denne skrubben kan vaskes i maskin. Det kan normalt sett ikke de som lages i hamp og det blir litt uhygienisk for meg, selv om det kanskje ikke er det.

Denne skulle gis vekk i presang, så jeg laget en liten “spa”-pakke sammen med en deilig vaniljesåpe med sheasmør.

Om du er litt tidlig ute så blir dette kjempefine julepresanger! Jeg kan i hvertfall love at det ble godt mottatt da jeg ga det vekk 🙂

Følg meg på facebook eller instagram @ninahovemyhre
Share
This entry was posted in Strikking. Bookmark the permalink.